Magamine on meie kehale hädavajalik akude laadimise aeg

316

Magades ei puhka mitte ainult meie aju, vaid sel ajal toodetakse kehas eluliselt olulisi hormoone ning rakutasandil käib aktiivne parandustöö. Meie ise saame toetada oma keha ning vaimu selles protsessis, pakkudes puhkamiseks kvaliteetset magamisaset.

Järjest enam on kasvamas nõudlus hea magamisaseme järele, mis sunnib ka voodi tootjaid tehnoloogiasse rohkem panustama. Lisaks madratsi pehmusele/pakusele/suurusele on väga oluline ka selle materjal. Hea madrats laseb kehal hingata ning on antiallergeenne.

Meil aina rohkem levima hakanud jenkkivoodi on hea lahendus kvaliteetseks uneks. Traditsiooniline jenkkivoodi koosneb kolmest osast, millest alusvoodi moodustavad kaks kušetti ning ülemise osa vedrumadrats. Selline voodi ülesehitus toetab aga inimkeha parimal moel, lubades sellel kogu öö vältel puhata. Lisaks suurepärastele ergonoomilistele omadustele näeb jenkkivoodi samal ajal peenejooneline ning elegantne välja.

Vedrumadratsi sees peitub peenelt välja arendatud nn soft touch süsteem. Sellise vedrusüsteemi puhul on kõik vedrud pakitud justkui eraldi kotikestesse, mis omakorda võimaldab neil töötada üksteisest sõltumatult ning toetada keha parimal võimalikul moel. Kõigil, kes hoolivad oma tervisest ja teavad, et hea uni tagab ka kvaliteetse ärkveloleku aja, soovitaks investeerida väga heasse voodisse.

Erineva suuruse ja vedrusüsteemiga voodeid leiate näiteks siit.